FOREVER PARABEN & SULPHATE FREE
CRUELTY FREE
ECO FRIENDLY
SKINCARE FOR YOUR HAIR
UN.DRESSED
100 GR

Klinken de woorden ‘casual, flexibel en natuurlijk’ als muziek in je oren. Dan weet je dat UN.DRESSED de perfecte match is met jouw haar.

FREE.HOLD
100 gr

Houd jij ervan om je haar soepel en warrig te dragen? FREE.HOLD is een flexibele crème en zeer geschikt voor als jij niet van je haar kunt afblijven.

BEDROOM.HAIR
250 ML

Creëer perfectly imperfect haar met BEDROOM.HAIR. BEDROOM.HAIR laat het haar tastbaar en beweeglijk, geeft volume aan de aanzet en zorgt voor textuur en separatie aan de lengtes en punten.

NIGHT.RIDER
100 gr

NIGHT.RIDER geeft een super stevige hold en creëert sterke vormen en extreme looks. De sterke wax is zeer geschikt voor als jij een kort en veranderlijk kapsel hebt!

ROUGH.RIDER
100 gr

Gebruik jij graag een styling product met een sterke hold? ROUGH.RIDER zorgt voor een stevige fixatie om een matte, gedefinieerde look te creëren.

SESSION.SPRAY
370 ML

Een styling product die niet mag ontbreken aan je GLAMSQUAD, is een haarlak. Deze klassieker is ideaal wanneer jij tijdens een girls night out flyaways, statisch of uitgezakt haar absoluut wilt voorkomen. Gebruik SESSION.SPRAY als jij een avond door wilt brengen met een gepolijste strakke look.

SUPER.GOO
100 gr

Glamorous haar heb je in vele vormen en stijlen. Houd jij van een gewaagde sexy & edgy look? Dan kan SUPER.GOO je helpen deze look te creëren. SUPER.GOO is uitermate geschikt om een wet hair look te creëren. Een look die je op de catwalks en in magazines voorbij ziet blijven komen.