Color.me

by KEVIN.MURPHY

FASHION & SESSION WORK BLENDED IN COLOURS

COLOR.ME is een kleurlijn met glanzende en multidimensionale haarkleuren ontstaan vanuit Kevin Murphy’s visie om session werk en fashion samen te brengen. Wat er in de tube zit, is net zo belangrijk als de kleur die wordt gecreëerd. Daarom proberen we een haarverf te creëren die voor het milieu en onze klanten minder schadelijk is.

PPD- EN AMMONIA VRIJ

COLOR.ME is een parabeen-, PPD- en ammoniavrije kleurlijn op basis van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en is bovendien cruelty free. We vervangen waar mogelijk chemische stoffen voor natuurlijke ingrediënten. De basis van COLOR.ME bestaat dan ook uit ingrediënten zoals honing, shea boter, aloë vera en granaatappel. Daarnaast maakt COLOR.ME gebruik van de innovatieve Molecular Couple Guarantee technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat alle moleculen gekoppeld worden waardoor er minder kans is op kleurvervaging, allergische reacties en het beschadigen van het haar en hoofdhuid.

INGREDIËNTEN

Ieder ingrediënt heeft zijn eigen functie. Honing bevat aminozuren en proteïnen die het haar opbouwen en versterken. Shea boter herstelt en versterkt het haar van binnenuit. Granaatappel is een sterk antioxidant met een anti-aging eigenschap. Het beschermt tegen kleurvervaging en biedt UV-bescherming. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat COLOR.ME zacht is voor het haar en de hoofdhuid.

TAILOR MADE COLOURING

Met COLOR.ME ga je back to basic. COLOR.ME bestaat uit een compact fashion forward portfolio van 79 kleuren die allemaal met elkaar gemengd kunnen worden en zorgen voor natuurlijk ogende multi-tone resultaten. De kleurlijn bevat een high lift serie, een speciale clear en boosters en toners die stylisten volledig de creatieve vrijheid geven. Het is een kleurlijn geschikt om tailor made kleuren te maken. De cream activators bepalen het vermogen van de kleur. Van grijsdekking, permanente of een verhelderende kleur, COLOR.ME stimuleert en inspireert stylisten om creatief aan de slag te gaan.