STYLIST INCENTIVE

Doe jij al mee met ons Stylist Salon Incentive programma en de spaarkaart voor de consument? Een leuke actie voor de klant in de salon én onze hardwerkende stylisten.

ACTIE STYLIST POSTER:

Bepaal zelf het doel wat je per maand wilt behalen. Elk product dat je verkoopt, turf je af op de poster. Als de stylist zijn/haar doel behaalt, krijgt hij/zij 1 gratis KEVIN.MURPHY-product naar keuze. Wij geven dat product gratis weg.

ACTIE KLANT SPAARKAART:

Een zegel bij elke aankoop van een KM-product met een minimale waarde van €28,50! Lever vervolgens je volle spaarkaart in bij jouw stylist en ontvang 1 gratis product naar keuze uit het totale KEVIN.MURPHY-assortiment! Bewaar spaarkaarten en bijbehorende bonnetjes van je klant goed en geef ze mee aan jouw accountmanager. Let op, de spaarkaart moet volledig ingevuld zijn. *Bij aankoop van 8 producten met een minimale waarde van €28,50 per product ontvang je 1 gratis product naar keuze uit het totale KEVIN.MURPHY-assortiment dat niet duurder is dan het duurst gekochte product op de spaarkaart. De salon spaarkalender en de spaarkaarten voor consumenten zijn verkrijgbaar via onze backoffice bij je bestelling!