HOW TO CHOOSE A CURL PRODUCT

Van golvend, slag tot krullend haar, als je je haarverzorgings- en stylingroutine wilt verbeteren, moet je beginnen met de juiste producten. Hier duiken we in de beste krulproducten voor jouw kapsel.

Van golvend, slag tot krullend haar, als je je haarverzorgings- en stylingroutine wilt verbeteren, moet je beginnen met de juiste producten. Hier duiken we in de beste krulproducten voor jouw kapsel.

FACTOREN WAARMEE JE REKENING MOET HOUDEN BIJ HET KIEZEN VAN KRULPRODUCTEN

Hoewel een geweldige curly style begint in de salon met de juiste coupe en een vlekkeloze kleur, is het de styling en dagelijks onderhoud waar je look het beste tot zijn recht komt. Om elke keer een perfecte finish te garanderen, moet je je gewoontes veranderen en je producten upgraden. Om dit proces te starten zijn er een paar tips waar je je aan moet houden:

  • Begrijp je krul en haartype
  • Hydrateer zoveel mogelijk
  • Gebruik minder warmte
  • Zoek producten die je haartype versterken, definiëren en verfijnen

WELK KRULPRODUCT IS GESCHIKT VOOR JOU?

Het creëren van een krullend kapsel draait om het vinden van krulproducten die niet alleen je textuur verfijnen, maar ook de finishing stijl leveren waar je naar op zoek bent. Van het gebruik van één perfect product of juist meerdere producten door elkaar op basis van je gewenste look – KEVIN.MURPHY heeft een hele reeks krulproducten om het potentieel van je krullen te ontketenen.

HET KEVIN.MURPHY CURL-REGIME

KILLER.CURLS WASH + RINSE

Aanbevolen voor: Alle haartypes

KILLER.CURLS WASH + RINSE verbetert de hydratatie en is de ideale eerste stap voor elk haartype en textuur. Deze formule is veganistisch en kleurveilig en geformuleerd met organische havermelk om je textuur te verbeteren en gezond, glanzend haar te creëren.

How To Use: KILLER.CURLS WASH + RINSE is zacht genoeg om te gebruiken als dagelijkse verzorging en kan ook de ideale keuze zijn bij het gebruik van co-wash methodes, speciaal voor fijn en dun haar.

MOTION.LOTION

Aanbevolen voor: Alle haartypes

Deze lotion is gericht op het verbeteren en definiëren van de bestaande textuur. Als crème product kan het worden gebruikt voor een flexibele fixatie en een natuurlijk ogende glans en is ideaal om haartypes die gevoelig zijn voor pluizen te temmen.

How To Use: Breng MOTION.LOTION aan op vochtig haar en scrunch of draai om een zachte, losse textuur te creëren.

EASY.RIDER

Aanbevolen voor: Gemiddelde tot grove haartypes

Deze anti-pluis wax is ideaal om krullen te definiëren en te hydrateren. Het was een van de eerste producten die KEVIN.MURPHY ontwikkelde en blijft een favoriet van velen voor zijn vermogen om zachte, losse golven te behandelen en te finishen.

How To Use: Aanbrengen op droog of vochtig haar. Dit product is ideaal om in laagjes aan te brengen over KILLER.TWIRLS om luchtdroog haar te verfijnen of om springerige golven te creëren.

KILLER.WAVES

Aanbevolen voor: Gemiddelde tot fijne haartypes

Deze lichtgewicht spray is ideaal voor haartypes die hun krullen sterker en dikker willen maken. Het kan gebruikt worden om het haar te definiëren en pluizig haar te verminderen terwijl het de elasticiteit verhoogt.

How To Use: Spray op vochtig haar en style zoals gewenst. Kan gebruikt worden in combinatie met producten zoals KILLER.TWIRLS of EASY.RIDER.

KILLER.TWIRLS

Aanbevolen voor: Alle haartypes

Golvend, krullend en kroeshaar aan de lucht te laten opdrogen is een ideale manier om verschillende texturen te stylen. Het vermindert niet alleen schade door hitte, maar het laat ook je natuurlijke textuur echt glanzen. Deze crème is ideaal op zichzelf of als een basisproduct dat krullen definieert en verfijnt, hydrateert en beschermt tegen vochtigheid.

How To Use: Breng de leave-in creme aan op handdoekdroog of vochtig haar, scrunch of draai je haar om het product te activeren. Pro-tip: probeer dit product uit met een “rake and shake” methode voor een moeiteloze finish.

KILLER.CURLS

Aanbevolen voor: Middelgroot tot dik haar

Deze volumiserende, krulverstevigende crème met toegevoegde hittebescherming kan gebruikt worden bij het air-drying of blow-drying van het haar, waardoor het de ideale alles-in-één stylings product is om je haar te beschermen tegen beschadiging. Het is geformuleerd om het haar te hydrateren en te versterken en bevat ook anti-frizz eigenschappen om het haar glad te maken.

How To Use: Aanbrengen op vochtig of handdoekdroog haar en scrunchen. Daarna aan de lucht laten drogen of met een diffuser föhnen. Voor het beste resultaat, voorbehandelen met KILLER.CURLS WASH + RINSE.