TREAT.ME

YOUR PERSONALISED HAIR TREATMENT

Wil jij je haar in gezonde conditie houden? Verwen je haar regelmatig met een TREAT.ME hair treatment. Een gepersonaliseerde in-salon treatment bestaande uit vier behandelingen die je kunt vergelijken met een facial voor het gezicht.

Vraag je KM salon naar de TREAT.ME behandeling.

TREAT.ME MOISTURE

VOOR DROOG, PLUIZIG OF CHEMISCH BEHANDELD HAAR


Is je haar uitgedroogd, pluist het enorm en ondergaat het vaak een chemische behandeling? Geef je haar vocht, glans en maak het zijdezacht met onze MOISTURE COCKTAIL. MOISTURE herstelt je haar van binnenuit waardoor het handelbaar wordt.

TREAT.ME STRENGHT

VOOR GESTREST HAAR DAT POREUS, BROOS EN BESCHADIGD IS


De STRENGTH COCKTAIL pakt zwak, broos en beschadigd haar grondig aan. Na deze behandeling heeft je haar body en kracht, is het gladder en heeft het zijn elasticiteit terug.

TREAT.ME COCKTAILS

TREAT.ME THICKENING

VOOR FIJN, ZWAK, DUNNER WORDEND HAAR OF HAARUITVAL


Er is niets vervelender dan haaruitval en dunner wordend haar. Onze THICKENING COCKTAIL stimuleert nieuwe haargroei. De treatment geeft je haar kracht en laat het voller ogen. De wimperverdikkings- en verlengingstechnologie zorgt ervoor dat je haar dikker aanvoelt.

TREAT.ME ANTI-AGEING

VOOR HAAR DAT HEEFT GELEDEN DOOR DE GEVOLGEN VAN NATUURLIJKE EN CHEMISCHE VEROUDERING


Is je haar verouderd doordat het lang is, hebben de effecten van het milieu het aangetast of onderga je regelmatig een chemische behandeling? Laat je haar weer jong aanvoelen met de ANTI-AGEING COCKTAIL. De treatment geeft glans en veerkracht aan droog en beschadigd haar en blaast daarmee nieuw leven in het haar.

home

KEVIN.MURPHY

home

HOME

about-the-brand

ABOUT  THE BRAND

producten

PRODUCTEN

hair-guide

HAIR.GUIDE

color-me

COLOR.ME

salonfinder

SALON.FINDER

vacatures

VACATURES

contact

CONTACT

T: 010 43 55 152
Bookies KM BV
Katshoek 23 • 3032 AE • Rotterdam