SEXY, ROUGH
& EDGY

STYLE & CONTROL

Ben jij een type die van sexy, stoere en warrige looks houdt? Dan zijn een van onze styling pucks of sprays een perfect match met jouw haar.

FLEXIBLE HOLD

un-dressed

UN.DRESSED

ELASTISCHE PASTE MET FLEXIBELE HOLD


ELASTISCHE PASTE MET FLEXIBELE HOLD
Klinken de woorden ‘casual, flexibel en natuurlijk’ als muziek in je oren. Dan weet je dat UN.DRESSED de perfecte match is met jouw haar.

MEDIUM HOLD

super-goo

SUPER.GOO

RUBBERACHTIGE GEL
MET STEVIGE HOLD


Ben jij een op en top gel-gebruiker? Hoe vervelend is het dan als jouw haar altijd plakkerig is. Wij hebben de oplossing! De residuvrije en wateroplosbare gel SUPER.GOO.

free-hold

FREE.HOLD

MEDIUM HOLD
STYLING CRÈME


Houd jij ervan om je haar soepel en warrig te dragen? FREE.HOLD is een flexibele crème en zeer geschikt voor als jij niet van je haar kunt afblijven.

bedroom-hair

BEDROOM.HAIR

FLEXIBELE TEXTUURSPRAY

Creëer perfectly imperfect haar met BEDROOM.HAIR. BEDROOM.HAIR laat het haar tastbaar en beweeglijk, geeft volume aan de aanzet en zorgt voor textuur en separatie aan de lengtes en punten.

STRONG HOLD

night-rider

NIGHT.RIDER

EEN STERKE WAX MET MATTE TEXTUUR


NIGHT.RIDER geeft een super stevige hold en creëert sterke vormen en extreme looks. De sterke wax is zeer geschikt voor als jij een kort en veranderlijk kapsel hebt!


session-spray

SESSION.SPRAY

STRONG HOLD FINISHING SPRAY


Dé GOLDEN ICON onder de haarlak is SESSION.SPRAY! Deze finishing spray met stevige hold biedt perfecte weerstand tegen hoge luchtvochtigheid en houdt je haar strak in model.

rough-rider

ROUGH.RIDER

STERKE MATTE KLEI


Gebruik jij graag een styling product met een sterke hold? ROUGH.RIDER zorgt voor een stevige fixatie om een matte, gedefinieerde look te creëren.

hairguide

NAAR HAIR.GUIDE

home

KEVIN.MURPHY

home

HOME

about-the-brand

ABOUT  THE BRAND

producten

PRODUCTEN

hair-guide

HAIR.GUIDE

color-me

COLOR.ME

salonfinder

SALON.FINDER

vacatures

VACATURES

contact

CONTACT

T: 010 43 55 152
Bookies KM BV
Katshoek 23 • 3032 AE • Rotterdam