Plump it up

Er is niets vervelender dan dunner wordend haar. Gelukkig hebben wij producten die dit probleem tegengaan. PLUMPING.LINE is een driedelige lijn ontwikkeld om dun haar te verdikken en haaruitval te voorkomen. PLUMPING.WASH, PLUMPING.RINSE en BODY.MASS zorgen in drie stappen voor dikker en voller haar. Een goede aanvulling op de lijn zijn STAYING.ALIVE, FULL.AGAIN & DOO.OVER.

THICKENING

plumping-wash

Stap 1.

WAS JE HAAR MET PLUMPING.


Dit is een verdikkende shampoo die de bloedcirculatie in de hoofdhuid stimuleert. Dit versnelt de haargroei en maakt je haar zacht en glanzend. Daarnaast bevat het DHT dat haaruitval helpt te voorkomen.

plumping-rinse

Stap 2.

GEBRUIK NA HET WASSEN PLUMPING.RINSE


Dit is een verdikkende conditioner die je haar versterkt, beschermt en hydrateert. Ook de conditioner bevat DHT dat haaruitval helpt te voorkomen.

body-mass

Stap 3.

BRENG ALS LAATSTE OP HANDDOEKDROOG HAAR BODY.MASS.


Deze verdikkende leave-in treatment bevat dezelfde verlengings- en verdikkingstechnologie als mascara. De treatment verbetert de kwaliteit van je haar waardoor het meteen voller en dikker oogt.

staying-alive

STAYING.ALIVE

GEWICHTLOZE LEAVE-IN VERZORGING


Geef je haar een boost met STAYING.ALIVE. Een gewichtloze leave-in verzorging met olive leaf extract en rose hip oil die het haar beschermen en antioxidanten bevatten.

doo-over

DOO.OVER

DRY POWDER FINISHING HAIRSPRAY


Voor een compleet vernieuwde en verfrissende ‘DOO.OVER’ gebruik je de powder hairspray op elk gewenst moment van de dag en YOU ARE READY TO GO!


FULL.AGAIN

VERDIKKENDE LOTION


Wil jij FULL hair all over AGAIN? Dat kan! Gebruik FULL.AGAIN voor een natuurlijke boost en volume.

hairguide

NAAR HAIR.GUIDE

home

KEVIN.MURPHY

home

HOME

about-the-brand

ABOUT  THE BRAND

producten

PRODUCTEN

hair-guide

HAIR.GUIDE

color-me

COLOR.ME

salonfinder

SALON.FINDER

vacatures

VACATURES

contact

CONTACT

T: 010 43 55 152
Bookies KM BV
Katshoek 23 • 3032 AE • Rotterdam