LUXE

Herstel glanzend, gezond haar door overbewerkte, beschadigde LOKKEN te herstellen met REPAIR-ME.WASH & RINSE, en voeg YOUNG.AGAIN toe voor een luxueuze glans en aanvulling.

€113,85

€71,90

HYDRATE

Door de HYDRATE-ME.WASH & RINSE samen met BEDROOM.HAIR te gebruiken, kun je stijlen creëren die vocht vasthouden. Hierdoor behoud je niet alleen de nodige hydratatie, maar krijgt je haar ook een flexibele hold.

€90,50

€59

THICKENING

Geniet van de weelderigheid van dikker haar, versterkt volume en zijdezachte glans, verkregen door het gebruik van het verdikkende trio PLUMPING.WASH & RINSE in combinatie met DOO.OVER.

€113,85

€71,90

VOLUME

Geef fijn haar de liefde die het verdient. ANGEL.WASH & RINSE samen met ANTI.GRAVITY.SPRAY voegen weelderig volume en voeding toe aan je haar.

€89,95

€59

VIBRANCE

Kleur die langdurig mooi blijft, vereist onderhoud. EVERLASTING.COLOUR WASH, RINSE & LEAVE-IN behandelen gekleurd haar van binnenuit, waardoor het haar krachtig en levendiger wordt.

€91,50

€61

RENEW

Herstel de jeugdige glans van je haar met het ultieme trio: YOUNG.AGAIN WASH, RINSE en YOUNG.AGAIN olie. Voed, herstel en bescherm voor stralend gezond haar.

€113,85

€71,90

SHIMMER

Verwen je blonde lokken met de  BLONDE.ANGEL.WASH en BLONDE.ANGEL, om je highlights en blondtinten op te frissen, terwijl SHIMMER.ME BLONDE met Australische regenwoud-ingrediënten een verfrissende boost geeft voor prachtige glans.

€93,95

€62

LIMITED-EDITION

2023 HOLIDAY CANDLE

Breng een gevoel van absolute verbondenheid met onze geur van het seizoen. Doordrenkt met de essentie van cederhout en patchouli, straalt onze feestelijke aroma warmte uit en inspireert het comfort in creatie.