GLAM
SQUAD

Typisch KEVIN.MURPHY haar is mooi, wavy en glamorous haar en heeft een sixties, seventies & eighties touch. Jij kunt deze prachtige looks thuis creëren. Met behulp van de styling producten van onze GLAMSQUAD ben jij voortaan voorzien van een hoop glamour.

doo-over

DOO.OVER

INSTANT DOO.OVER IN A CAN


Van een normale kantoor dag meteen door naar een avondje uit. Tja, wat ga je met je haar doen en hoe krijg je dit zo snel mogelijk voor elkaar? DOO.OVER is de oplossing! In een aantal sprays verander je jouw kantoor look naar een volumineuze look met veel textuur en een blijvende hold.

session-spray

SESSION.SPRAY

GOLDEN ICON


Een styling product die niet mag ontbreken aan je GLAMSQUAD, is een haarlak. Deze klassieker is ideaal wanneer jij tijdens een girls night out flyaways, statisch of uitgezakt haar absoluut wilt voorkomen. Gebruik SESSION.SPRAY als jij een avond door wilt brengen met een gepolijste strakke look.

body-builder

BODY.BUILDER

WORK THAT BODY


Een goede basis voor glamorous haar is dé mousse. Houd jij van een bewegende gewichtloze look met body? Well, it’s in the name. Met BODY.BUILDER kun je volumineus glamorous haar creëren zonder dat het plakkerig wordt.

shimmer-shine

SHIMMER.SHINE

SHINE.SHINE.SHINE


Kun jij niet genoeg krijgen van goud, glitter & glamour? Hier weten wij wel raad mee! Met de verzorgende en herstellende glansspray SHIMMER.SHINE ga jij shinend door het leven. In slechts een TWIRL en een spray, heb je een mooie en glanzende gouden look.

powder-puff

POWDER.PUFF

SHAKE TO CREATE


Casual meets glamour. Tegenwoordig kunnen meerdere stijlen gemixt en gematcht worden.
Voor een casual, maar toch volumineuze look is POWDER.PUFF het ideale styling product.

super-goo

SUPER.GOO

WET LOOK


Glamorous haar heb je in vele vormen en stijlen. Houd jij van een gewaagde sexy & edgy look? Dan kan SUPER.GOO je helpen deze look te creëren. SUPER.GOO is uitermate geschikt om een wet hair look te creëren. Een look die je op de catwalks en in magazines voorbij ziet blijven komen.

fresh-hair

FRESH.HAIR

REFRESH


Het is altijd handig om een droogshampoo paraat hebben. Geen tijd om je haar te wassen, maar je moet weer door naar de volgende party. Hoe fijn is het dan als jij je haar kan opfrissen alsof het net is gewassen.

young-again
YOUNG.AGAIN
FEMME FATALE

Glanzend wavy haar met een mooie grove slag is een echte KEVIN.MURPHY look.
Houd jij van deze Femme Fatale look? Dan is het echt een NO GO als er tussen jouw
GLAMSQUAD geen serum zit. YOUNG.AGAIN maakt je haar smooth, zacht en glanzend. Kortom, de perfecte finish voor een Femme Fatale look!
hairguide

NAAR HAIR.GUIDE

home

KEVIN.MURPHY

home

HOME

about-the-brand

ABOUT  THE BRAND

producten

PRODUCTEN

hair-guide

HAIR.GUIDE

color-me

COLOR.ME

salonfinder

SALON.FINDER

vacatures

VACATURES

contact

CONTACT

T: 010 43 55 152
Bookies KM BV
Katshoek 23 • 3032 AE • Rotterdam