Be YOUNG.AGAIN!

Haar dat door chemische behandeling is verouderd of gewoonweg op een natuurlijke manier ouder is geworden, is beschadigd. Het veroorzaakt vaak gespleten haarpunten en haar dat uitvalt, dunner en droogt. YOUNG.AGAIN is de lijn binnen onze range die veroudering tegengaat en beschadigd haar aanpakt. Om deze kwalen tegen te gaan, heeft je haar regelmatig intense voeding nodig. Maak de anti-ageing lijn onderdeel van je dagelijkse routine en be YOUNG.AGAIN!

ANTI.AGEING

young-again-wash

YOUNG.AGAIN.WASH

VERZACHTENDE SHAMPOO TEGEN VEROUDERING


YOUNG.AGAIN.WASH is een herstellende shampoo bevat een complex van 20 essentiële aminozuren en geeft glans aan droog en broos haar.

young-again-rinse

YOUNG.AGAIN.RINSE

VERZACHTENDE CONDITIONER TEGEN VEROUDERING


YOUNG.AGAIN.RINSE is een anti-aging werkende conditioner rijk aan antioxidanten. De rinse voedt intens, herstelt en geeft glans aan droog, breekbaar en beschadigd haar.

YOUNG.AGAIN

ANTI-AGING SERUM


YOUNG.AGAIN is niet alleen een serum waarmee je jouw haar fantastisch kunt stylen. Het verzorgt je haar diep, maakt het zacht, glad en gaat veroudering tegen.

YOUNG.AGAIN.MASQUE

ANTI-AGING MASKER


YOUNG.AGAIN.MASQUE is een diep herstellende masker die aan de binnenkant van het haar zijn werking doet. Het herstelt het haar van binnenuit en voorkomt veroudering.

hairguide

NAAR HAIR.GUIDE

home

KEVIN.MURPHY

home

HOME

about-the-brand

ABOUT  THE BRAND

producten

PRODUCTEN

hair-guide

HAIR.GUIDE

color-me

COLOR.ME

salonfinder

SALON.FINDER

vacatures

VACATURES

contact

CONTACT

T: 010 43 55 152
Bookies KM BV
Katshoek 23 • 3032 AE • Rotterdam