TEXTURE

A day at the beach!

ZON, ZEE & STRAND

Helaas kunnen we in Nederland maar een aantal dagen in het jaar van genieten van de zon, zee en het strand. Maar wees gerust, je kunt wel het hele jaar genieten van een fabulous beach look!
Kevin Murphy staat bekend om het creëren van deze look. Het is dan ook niet voor niets dat Vogue hem heeft bekroond tot uitvinder van de ‘BEACH LOOK’!

hair-resort-spray

HAIR.RESORT.
SPRAY

BEACH LOOK TEXTURISER SPRAY


Een spray versie van HAIR.RESORT is HAIR. RESORT.SPRAY. De ideale spray om een messy en beachy look
te creëren met
volume of textuur.

hair-resort

HAIR.RESORT

BEACH LOOK TEXTURISER


Wil je haar alsof je net van het strand komt? HAIR.RESORT is ‘ zee, zon en strand in een fles’ met alle elementen die nodig zijn voor de perfecte beach look!

THE STORY OF..

Het begon allemaal tijdens een Sport Illustrated shoot. “Op het strand werd mijn haargel en de make-up van de make-up artist meegenomen. Ik kreeg mijn gel terug met zoutwater en oogschaduw erin. Wonder boven wonder werkte mijn “verpeste” gel fantastisch! Het gaf een te gekke textuur in het haar. Terug in het lab mixten we zeemineralen (voor het zout) met oogschaduw (voor een zanderig effect) en sneldrogende ingrediënten (voor een zonnig effect). 

Sports Illustrated, by Kevin Murphy

fresh-hair

FRESH.HAIR

DROOGSHAMPOO


Wil jij je wasbeurt een dagje uitstellen? FRESH.HAIR is een droogshampoo die vuil en overtollige productrestanten uit je haar haalt en het tegelijkertijd voorziet van textuur.

hairguide

NAAR HAIR.GUIDE

home

KEVIN.MURPHY

home

HOME

about-the-brand

ABOUT  THE BRAND

producten

PRODUCTEN

hair-guide

HAIR.GUIDE

color-me

COLOR.ME

salonfinder

SALON.FINDER

vacatures

VACATURES

contact

CONTACT

T: 010 43 55 152
Bookies KM BV
Katshoek 23 • 3032 AE • Rotterdam